Online
Foglal√°s

Foglald le MINI-det online! 24/7 - b√°rhol, b√°rmikor.

√öj MINI-d k√∂zelebb van, mint valaha. V√°lassz a sz√°mos modell, sz√≠n, motor √©s felszerelts√©gi szint k√∂z√ľl! Foglald le MINI-det 3 egyszerŇĪ l√©p√©sben √©s √©lvezd a gokart-feelinget azonnal!

Találd meg álmaid MINI-jét!

V√°logass az azonnal el√©rhetŇĎ MINI-k sz√©les v√°laszt√©k√°b√≥l! V√°laszd ki a k√≠v√°nt modellt, majd add meg a b√ľdzs√©det √©s v√°logass a k√∂zeli keresked√©sekben el√©rhetŇĎ aut√≥k k√∂z√∂tt!

Regisztr√°lj vagy jelentkezz be a My MINI-be

A modell kiv√°laszt√°s√°t k√∂vetŇĎen k√©rj√ľk, regisztr√°lj vagy jelentkezz be a My MINI-be! Ezt megteheted a "Bejelentkez√©s" gombra kettintva a bal felsŇĎ sarokban, vagy a "Foglal√°s elŇĎleggel" kattint√°s√°val. A My MINI √°ttekint√©st ad foglal√°saidr√≥l, kedvenceidrŇĎl √©s az elmentett keres√©sekrŇĎl.

Foglald le MINI-det online.

Foglald le MINI-det a k√©nyelmes √©s k√∂nnyŇĪ online fizet√©ssel! Add meg szem√©lyes vagy c√©ges adataidat, fogadd el a kereskedŇĎ felt√©teleit, add meg a fizet√©si adataidat √©s kattints a "Foglal√°s elŇĎleggel" gombra.

Véglegesítsd az ajánlatot!

Válassz finanszírozást!

Sz√°mos finansz√≠roz√°si csomagot k√≠n√°lunk, amelyeket a te egyedi k√≠v√°nalmaidhoz √©s st√≠lusodhoz igaz√≠tottunk. V√°laszd ki a legink√°bb megfelelŇĎt, √≠rd al√° a finansz√≠roz√°si dokumentumokat √©s vedd √°t MINI-d kulcsait!