Prémium Használt autók.

MINI NEXT Használt autók.

Egy, a MINI Next Haszn√°lt aut√≥k programb√≥l sz√°rmaz√≥ MINI nem is tŇĪnik haszn√°lt aut√≥nak √©s nem is √ļgy viselkedik - mert ez egy haszn√°lt aut√≥ pr√©mium v√°ltozata. Minden MINI Used Car NEXT aut√≥ 24 h√≥napos j√≥t√°ll√°st √©s a szolg√°ltat√°sok √©s finansz√≠roz√°si lehetŇĎs√©gek sz√©les portf√≥li√≥j√°t k√≠n√°lja.

360¬į ellenŇĎrz√©s

A MINI Next Haszn√°lt aut√≥k kiz√°r√≥lag a MINI NEXT partnerekn√©l √©rhetŇĎk el. Minden MINI Next Haszn√°lt aut√≥ sikeresen teljes√≠tette az alapos (szemrev√©telez√©s, mŇĪszaki, k√ľlsŇĎ √©s belsŇĎ) √°tvizsg√°l√°st, √©s 100%-ban megfelel a pontosan meghat√°rozott term√©kstandardoknak.

24 hónapos jótállásy

Az aut√≥, amiben megb√≠zhatsz! Egy MINI Next Haszn√°lt aut√≥ v√°s√°rl√°sakor automatikusan egy 24 h√≥napos j√≥t√°ll√°st is kapsz valamennyi mechanikus √©s elektromos alkatr√©szre kiterjedŇĎen. Fedezd fel a MINI Next Haszn√°lt aut√≥k k√ľl√∂nleges vezet√©si √©lm√©ny√©t √©s √©lvezd a hossz√ļ j√≥t√°ll√°st!

Lízing és finanszírozás

Legy√©l olyan rugalmas, amilyen csak akarsz, √©s v√°laszd egyik finansz√≠roz√°si term√©k√ľnket haszn√°lt MINI-dhez! Vonz√≥ l√≠zing, biztos√≠t√°si √©s besz√°m√≠t√°si megold√°sokat k√≠n√°lunk. Egy vonz√≥ finansz√≠roz√°si aj√°nlat√©rt keresd megb√≠zhat√≥ MINI NEXT kereskedŇĎdet!

EllenŇĎrz√∂tt j√°rmŇĪt√∂rt√©net

Haszn√°lt aut√≥ v√°s√°rl√°sakor szeretn√©l mindent tudni r√≥la: a kor√°bbi tulajdonosokat, az esetleges s√©r√ľl√©seket √©s a jav√≠t√°sokat. A MINI Next Haszn√°lt aut√≥k  mindegyike teljes, ellenŇĎrz√∂tt elŇĎt√∂rt√©nettel rendelkezik, amelyet a MINI NEXT haszn√°lt aut√≥k egy szak√©rtŇĎje vizsg√°lt meg.

Karbantart√°si k√∂lts√©g n√©lk√ľli 6 h√≥nap vagy 10 000 km

√Člvezd haszn√°lt MINI-det √©s nyugodtan dŇĎlj h√°tra! A MINI Next Haszn√°lt aut√≥k programj√°val MINI-det ingyenes karbantart√°si csomagot kapsz, amely legal√°bb 6 h√≥napig vagy ak√°r 10 000 km-ig √©rv√©nyes (szervizintervallumt√≥l f√ľggŇĎen).