GyIK

MINI ONLINE FOGLAL√ĀSOK.

Tal√°ld meg a v√°laszokat a MINI online foglal√°s√°val kapcsolatos gyakori k√©rd√©sekre, mint p√©ld√°ul: Hogyan mŇĪk√∂dik az elŇĎleg online fizet√©se? Hogyan ker√ľl lefoglal√°sra az aut√≥?

√ĀLTAL√ĀNOS K√ČRD√ČSEK

K√©rj√ľk, a kiv√°lasztott aut√≥ √°raz√°s√°val kapcsolatos tov√°bbi r√©szletek√©rt fordulj kereskedŇĎdh√∂z.

A foglal√°s elŇĎleggel egy, az aut√≥ keresked√©sben t√∂rt√©nŇĎ megv√°s√°rl√°s√°ra tett foglal√°si k√©r√©st jelent. Az elŇĎleg a j√°rmŇĪ lefoglal√°s√°hoz sz√ľks√©ges a szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°ig.

Az elŇĎleg ahhoz sz√ľks√©ges, hogy az aut√≥t a szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°ig lefoglald. Ezalatt m√°s nem foglalhatja le az aut√≥t a platformon. A szerzŇĎd√©s lez√°r√°s√°t k√∂vetŇĎen a j√°rmŇĪ leker√ľlt a platformr√≥l √©s m√°r nem lesz megv√°s√°rolhat√≥.

A szerzŇĎd√©s lez√°r√°sa eset√©n az elŇĎleg belesz√°m√≠t a v√©gsŇĎ fizet√©sbe √©s / vagy l√≠zingszerzŇĎd√©sbe. Ha a szerzŇĎd√©s nem ker√ľl lez√°r√°sra, az elŇĎleg visszaker√ľl a banksz√°ml√°dra.

A megkeres√©s egy nem k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪ kapcsolatfelv√©teli k√©r√©s. Ha k√©rd√©sed van egy bizonyos j√°rmŇĪvel kapcsolatban, a Megkeres√©s gombbal egy k√©r√©st k√ľldhetsz a vonatkoz√≥ kereskedŇĎnek. A kereskedŇĎ feldolgozza a k√©r√©sedet √©s a lehetŇĎ leghamarabb jelentkezik n√°lad.

Igen, pontosan a fotón bemutatott autót kapod majd meg.

A MINI √úgyf√©lkapcsolati K√∂zpont itt √©rhetŇĎ el:

ugyfelszolgalat@mini.hu

Tel: +36 80 990 008

Egy aut√≥ kiv√°laszt√°sakor kattints a csillag ikonra, √≠gy az aut√≥t a Kedvencek k√∂z√© mentheted el. Az elmentett aut√≥k megtekint√©s√©hez l√©pje be a MyMINI fi√≥kodba.

Foglalás & Fizetés

1. MyMINI Bel√©p√©s vagy Regisztr√°ci√≥

Egy modell kiv√°laszt√°s√°t √©s a "Foglal√°s elŇĎleggel" gombra kattint√°st k√∂vetŇĎen l√©pj be vagy regisztr√°lt a MyMINI-re

2. Személyes adatok

Add meg személyes vagy céges címedet és a fogadd el a marketingkommunikációt

3. Az autód

Az aut√≥ r√©szleteinek, a sz√°ml√°z√°si c√≠mnek √©s a felt√©telek elfogad√°s√°nak utols√≥ ellenŇĎrz√©se

4. Fizetés

Add meg a fizet√©si r√©szelteket √©s kattints a "Foglal√°s elŇĎleggel" gombra

Igen. Bel√©p√©skor hozz√°f√©rsz foglal√°saidhoz, kedvenc j√°rmŇĪveidhez √©s a szem√©lyes adataidhoz.

A korábbi foglalásaidhoz való hozzáféréshez kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Login to the MyMINI portal by clicking on Login on the upper left side of the page
  2. A bel√©p√©st k√∂vetŇĎen a kor√°bbi foglal√°saidat a ‚ÄúFoglal√°sok" r√©szben tal√°lod

Szem√©lyes adataidat a MyMINI profilodban, a "profiladatok megv√°ltoztat√°sa" r√©szben v√°ltoztathatod meg.

A sz√°ml√°val kapcsolatos inform√°ci√≥√©rt fordulj kereskedŇĎdh√∂z!

Igen, foglal√°sodat lemondhatod, ezt k√∂vetŇĎen visszakapod az elŇĎleget. Foglal√°sod lemond√°s√°hoz egyeztess m√°rkakereskedŇĎddel!

Igen, a st√°tuszt a MyMINI profilban, a "Foglal√°sok" alatt k√∂vetheted nyomon.

Igen. Egy j√°rmŇĪ lefoglal√°s√°t k√∂vetŇĎen tesztvezet√©st egyeztethetsz a m√°rkakeresked√©sben.

A márkakereskedésben.

Igen, hogyha szeretn√©l lefoglalni egy aut√≥t, akkor elŇĎleget kell fizetned. Az elŇĎleg m√©rt√©k√©t a kereskedŇĎ hat√°rozza meg, a j√°rmŇĪtŇĎl f√ľggŇĎen. Egy aut√≥ lefoglal√°sakor ez az √∂sszeg let√©tbe ker√ľl. Ha a szerzŇĎd√©s nem j√∂n l√©tre, ez a let√©t visszaker√ľl hozz√°d.

Az elŇĎleg m√©rt√©k√©t a kereskedŇĎ hat√°rozza meg, a j√°rmŇĪtŇĎl f√ľggŇĎen. Egy aut√≥ lefoglal√°sakor ez az √∂sszeg let√©tbe ker√ľl. Ha a szerzŇĎd√©s nem j√∂n l√©tre, ez a let√©t visszaker√ľl hozz√°d.

Az online foglal√°sok pillanatnyilag k√°rty√°val fizethetŇĎk.

  • Nincs el√©g keret a sz√°ml√°don
  • A sz√°ml√°d z√°rol√°sra ker√ľlt
  • A k√°rty√°d lej√°rt
  • A t√∂rleszt√©sed k√©sett
  • A fi√≥kod csal√°ssal kapcsolatos jelz√©st kapott

Nem. Az elŇĎzetes foglal√°s nem a j√°rmŇĪ megv√°s√°rl√°s√°nak elŇĎfelt√©tele, de az "blokkolja" az aut√≥t a v√©teli szerzŇĎd√©s l√©trej√∂tt√©ig. Ha meggondolod magad az aut√≥val kapcsolatban, k√©rj√ľk, a foglal√°s visszavon√°s√°val kapcsolatban halad√©ktalanul fordulj a m√°rkakereskedŇĎdh√∂z. Amint a kereskedŇĎ feloldotta a foglal√°st, a p√©nz visszat√©r√≠t√©sre ker√ľl sz√°modra.

Igen. K√©rj√ľk, a foglal√°s visszavon√°s√°val kapcsolatban halad√©ktalanul fordulj a m√°rkakereskedŇĎdh√∂z. Amint a kereskedŇĎ feloldotta a foglal√°st, a p√©nz visszat√©r√≠t√©sre ker√ľl sz√°modra √©s egy √ļj aut√≥t v√°laszthatsz. A j√°rmŇĪvek cser√©j√©vel kapcsolatban fordulj m√°rkakereskedŇĎdh√∂z!

Igen. A fizet√©si folyamat "Szem√©lyes adatok" l√©p√©s√©ben megadhatod, hogy mag√°n- vagy c√©ges √ľgyf√©l vagy-e.

Lemond√°s eset√©n az √∂sszeg visszaker√ľl az √°ltalad haszn√°lt fizet√©si m√≥d sz√°ml√°j√°ra. A lemond√°sr√≥l visszaigazol√°st kapsz, amint az feldolgoz√°sra ker√ľl.

Jelen szerzŇĎd√©stŇĎl b√°rmikor, indokl√°s n√©lk√ľl jogodban √°ll el√°llni. Az el√°ll√°s jog√°nak gyakorl√°s√°hoz k√©rj√ľk, t√°j√©koztass benn√ľnket a szerzŇĎd√©stŇĎl val√≥ el√°ll√°sra vonatkoz√≥, egy√©rtelmŇĪ nyilagkozatoddal. Kit√∂ltheted a lemond√°si nyilatkozat minta vagy m√°s, egy√©rtelmŇĪ nyilatkozatot k√ľldhetsz a vonatkoz√≥ kereskedŇĎnek/elad√≥nak post√°n vagy e-mailben. A kereskedŇĎ nev√©t, c√≠m√©t √©s (ha el√©rhetŇĎ) e-mail c√≠m√©t a foglal√°skor megkapod. A nyilatkozat k√©zhez v√©tel√©t k√∂vetŇĎen a kereskedŇĎ  azonnal egy e-mailt k√ľld neked, visszaigazolva a lemond√°st.

Az el√°ll√°s hat√°ridej√©nek teljes√≠t√©s√©hez elegendŇĎ, ha az el√°ll√°s jog√°val √©l√©sed jelz√©s√©t az el√°ll√°s hat√°rideje elŇĎtt elk√ľld√∂d.

Utánkövetés

A kereskedŇĎ azonnal visszat√©r√≠ti a teljes √∂sszeget, amint a foglal√°s ut√°n k√©zhez kapta az el√°ll√°sr√≥l sz√≥l√≥ nyilatkozatodat. A visszat√©r√≠t√©s sor√°n a kereskedŇĎ ugyanazt a fizet√©si m√≥dot fogja haszn√°lni, amit te is haszn√°lt√°l az eredeti tranzakci√≥ sor√°n, hacsak egy m√°s m√≥dot nem egyeztetett veled. A visszafizet√©s semmilyen esetben nem j√°r d√≠jjal a r√©szedrŇĎl.