A BMW GROUP OFFERHUB HASZN√ĀLAT√ĀNAK SZAB√ĀLYAI

I. T√ĀRGY

  1. A jelen szab√°lyzat (‚ÄěSzab√°lyzat‚ÄĚ) tartalmazza a BMW Hungary Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g (sz√©khelye: 2220 Vecs√©s, LŇĎrinci √ļt 59.; c√©gjegyz√©ksz√°ma: Cg. 13-09-203153 - Budapest K√∂rny√©ki T√∂rv√©nysz√©k C√©gb√≠r√≥s√°ga; ad√≥sz√°ma: 27279195-2-13; e-mail c√≠me: local.office@bmw.hu; telefonsz√°ma: +36 80 990 011) (‚ÄěBMW‚ÄĚ) √°ltal kifejlesztett √©s kezelt internetes platform (‚ÄěBMW Group Offerhub‚ÄĚ) √úgyf√©l √°ltal t√∂rt√©nŇĎ (az al√°bbi I.3. pontban meghat√°rozottak szerinti) haszn√°lat√°nak felt√©teleit. A BMW Group Offerhub lehetŇĎv√© teszi az √úgyfelek sz√°m√°ra, hogy a BMW Group Offerhub-on a BMW-partnerek (‚ÄěElad√≥k‚ÄĚ) √°ltal foglal√°sra k√≠n√°lt, ‚ÄěBMW‚ÄĚ √©s ‚ÄěMINI‚ÄĚ m√°rkan√©vvel ell√°tott √ļj √©s haszn√°lt g√©pj√°rmŇĪveket (‚ÄěG√©pj√°rmŇĪvek‚ÄĚ) foglaljanak le ("Foglal√°s"), valamint, hogy a BMW √°ltal biztos√≠tott egy√©b funkci√≥kat haszn√°ljanak (amelyekre az al√°bbi II.1. szakaszban tal√°lhat√≥k p√©ld√°k).

  2. Az √úgyf√©l vagy (i) olyan mag√°nszem√©ly, aki a BMW Group Offerhubot olyan c√©lokra haszn√°lja, amelyek nem kapcsol√≥dnak k√∂zvetlen√ľl a kereskedelmi vagy szakmai tev√©kenys√©g√©hez, teh√°t a magyar Polg√°ri T√∂rv√©nyk√∂nyv √©rtelm√©ben fogyaszt√≥nak minŇĎs√ľl, vagy (ii) t√°rsas√°g vagy √ľzleti tev√©kenys√©get folytat√≥ mag√°nszem√©ly.

  3. A Foglal√°sra vonatkoz√≥ szab√°lyokat - amelyek a VevŇĎ √©s az Elad√≥ k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©st jelentik - a VevŇĎ a Foglal√°s lead√°sa elŇĎtt k√ľl√∂n megkapja, √©s azokat a VevŇĎnek el kell fogadnia ahhoz, hogy a BMW Group Offerhub-on j√°rmŇĪvet foglalhasson. A BMW nem szerzŇĎdŇĎ f√©l a Foglal√°si szerzŇĎd√©sben vagy az √úgyf√©l √©s az Elad√≥ k√∂z√∂tti k√©sŇĎbbi ad√°sv√©teli szerzŇĎd√©sben.

 

II. A BMW GROUP OFFERHUB JELLEMZŇźI

1. A BMW Group Offerhub egy online adatb√°zis, amelyen kereszt√ľl az √úgyfeleknek lehetŇĎs√©g√ľk van inform√°ci√≥kat szerezni az Elad√≥k √°ltal k√≠n√°lt J√°rmŇĪvekrŇĎl, √©s lefoglalni az √°ltaluk kiv√°lasztott J√°rmŇĪvet, valamint haszn√°lhatj√°k a BMW √°ltal k√≠n√°lt egy√©b funkci√≥kat. A BMW Group Offerhub p√©ld√°ul a k√∂vetkezŇĎ lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lhatja az √úgyfeleknek:

    1.1 a lefoglalni k√≠v√°nt J√°rmŇĪ megjel√∂l√©s√©t √©s kiv√°laszt√°s√°t;

    1.2. a J√°rmŇĪvel kapcsolatos tov√°bbi szolg√°ltat√°sok megjel√∂l√©s√©t, amelyeket az √úgyf√©l szeretne ig√©nybe venni, amennyiben a BMW Group Offerhub inform√°ci√≥kat tartalmaz r√≥luk;

    1.3. a J√°rmŇĪvek sz√°ll√≠t√°s√°nak prefer√°lt m√≥dj√°nak √©s felt√©teleinek megjel√∂l√©s√©t (a J√°rmŇĪ √°tv√©tele az adott Elad√≥ rakt√°r√°b√≥l vagy J√°rmŇĪ lesz√°ll√≠t√°sa az √úgyf√©l √°ltal megjel√∂lt c√≠mre);

    1.4. a J√°rmŇĪ √°ra megfizet√©s√©nek elŇĎnyben r√©szes√≠tett m√≥dja √©s felt√©telei megjel√∂l√©s√©t;

    1.5. szem√©lyes adatok megad√°s√°t a Foglal√°ssal kapcsolatban;

    1.6. a Foglal√°s j√≥v√°hagy√°s√°t √©s elk√ľld√©s√©t a fent megadott inform√°ci√≥kkal;

    1.7. a BMW Group Offerhub J√°rmŇĪveivel √©s szolg√°ltat√°saival kapcsolatos minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥ beszerz√©se;

    1.8. inform√°ci√≥k beszerz√©se a BMW Group Offerhub-on k√≠n√°lt √ļj term√©kekrŇĎl √©s szolg√°ltat√°sokr√≥l.

    1.9. a kiv√°lasztott J√°rmŇĪvekre vonatkoz√≥ inform√°ci√≥k kedvencekk√©nt val√≥ elment√©se vagy az √úgyf√©l √°ltal v√©gzett keres√©sek elment√©se;

    1.10.  az √úgyf√©l √°ltal tett Foglal√°sok √©s azok st√°tusz√°nak ellenŇĎrz√©se.

    A BMW √ļj funkci√≥kat is hozz√°adhat a BMW Group Offerhub-hoz, vagy elt√°vol√≠that ilyen funkci√≥kat.

2. Az Ügyfél által a BMW Group Offerhub használatával tett elektronikus nyilatkozatokat feltételezetten az a személy adja meg, akit az Ügyfél a regisztráció és / vagy a Foglalás leadása során megadott adatokban megad.

 

III. A BMW GROUP OFFERHUB HASZN√ĀLATA

1. A BMW Group Offerhub-nak az ott ny√ļjtott valamennyi szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tele √©rdek√©ben t√∂rt√©nŇĎ haszn√°lat√°hoz az √úgyf√©lnek regisztr√°lnia kell a myBMW port√°lon. A regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen az √úgyf√©l a kiv√°lasztott BMW Group Login megad√°s√°val bejelentkezik a BMW Group Offerhub-ba.

2. A BMW Group Offerhub haszn√°lat√°hoz rendelkezni kell internetkapcsolattal rendelkezŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©ppel √©s egy internetes b√∂ng√©szŇĎ naprak√©sz verzi√≥j√°val.

3. Az Ügyfél nem adhat meg illegális tartalmat a BMW Group Offerhub webhelyén.

4. A BMW Group Offerhub mŇĪk√∂d√©s√©vel kapcsolatos panaszokat a https://www.bmw.hu/forms/rfc/rfc.html c√≠men tal√°lhat√≥ kapcsolatfelv√©teli ŇĪrlapon kereszt√ľl lehet k√∂z√∂lni.

5. A BMW Group Offerhub haszn√°lata ingyenes, √≠gy az √úgyf√©l csak a kiv√°lasztott kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂k (pl. telefon, internet, postai k√ľldem√©ny, fut√°r stb.) szolg√°ltat√≥i √°ltal meghat√°rozott szok√°sos k√∂lts√©geket viseli.

 

IV. SZEM√ČLYES ADATOK

  1. Az inform√°ci√≥s t√°rsadalommal √∂sszef√ľggŇĎ szolg√°ltat√°sok √úgyf√©l √°ltali ig√©nybev√©tel√©vel ig√©nybev√©tel√©vel, azaz a BMW Group Offerhub haszn√°lat√°val kapcsolatban megadott szem√©lyes adatok adatkezelŇĎje a a BMW Hungary Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g, sz√©khelye 2220 Vecs√©s, LŇĎrinci √ļt 59. Az √úgyf√©lnek joga van k√©rni a szem√©lyes adatokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©st, azok helyesb√≠t√©s√©t, t√∂rl√©s√©t vagy (bizonyos k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt) az √úgyf√©llel kapcsolatos adatkezel√©s korl√°toz√°s√°t, valamint gyakorolhatja az adatok hordozhat√≥s√°g√°hoz val√≥ jog√°t. Tov√°bbi inform√°ci√≥ arr√≥l, hogy a BMW Hungary Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g hogyan kezeli az √úgyfelek szem√©lyes adatait, itt tal√°lhat√≥.

  2. Az Elad√≥ az √úgyf√©l √°ltal az √úgyf√©l √©s az Elad√≥ k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©s megk√∂t√©se √©s teljes√≠t√©se c√©lj√°b√≥l megadott szem√©lyes adatok adatkezelŇĎje. Az Elad√≥ el√©rhetŇĎs√©gei a Foglal√°s pillanat√°ban √°llnak rendelkez√©sre. Az √úgyf√©lnek joga van a szem√©lyes adatokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©shez, azok helyesb√≠t√©s√©hez vagy t√∂rl√©s√©hez, illetve az √úgyfelet √©rintŇĎ adatkezel√©s korl√°toz√°s√°hoz (bizonyos k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt), valamint az adathordozhat√≥s√°ghoz.